Postnummer i Buskerud med koordinatar

Les meir om postnummersidene
Postnummerlister

Last ned

Du kan laste ned postnummerlistene dersom du treng dei i ein eigen database e.l. Last ned postnummer.

Datakvalitet: I tabellane er koordinatane til kvart postnummer markert med ein datakvalitetskode. Det er m.a.o. ikkje alle koordinatane som er korrekte.

[hentpostnummer sporring=»select * from Postnummer where Kommunenummer >600 and Kommunenummer <700 order by Postnummer"]

4 kommentarar

 1. Hans A. Støen
  10. august 2011 kl 12:04

  Under postnummer 3516 er gårdsnavnet Stavlundstøen (gnr 52) skrevet feil. Det har kommet inn en ekstra r , det riktige er …støen, ikke …strøen

 2. 22. august 2011 kl 07:40

  Takk for tilbakemelding!

  Slike feil er fint om du sender til Posten: Eg hentar denne informasjonen frå dei.

  Eg er usikker på kva som er formelt korrekt stavemåte. Eg ser at Kartverket ikkje har registrert namnet, d.v.s. at det ikkje er gjennomført namnesak. Eg finn heller ikkje att denne garden i gardsoversyn, så eg har ikkje klart å kontrollere kva som er rett.

  Ha ein fin dag!

 3. Thor Ulveraker
  10. juli 2012 kl 11:32

  Finner ikke Formerløkka 105 på Post nr 3610 i Kongsberg.
  Dette er en relativt ny adresse i nytt byggefelt.

 4. 14. juli 2012 kl 21:19

  Posten gav tidlegare ut gratis gateregistre, men frå 2011 må ein betale fleire titusen i året for å få tilgang til registra. Gatenamna nedanfor er sist oppdatert i mars 2011, og vil ikkje bli oppdatert før Posten endrar politikk. Orsak!

Skriv ein kommentar

E-postadressa di vil aldri bli delt med andre. Du må fylle ut felta som er merkte med *

*
*

Geografiske data

Eg har samla ulike geografiske databasar gjennom fleire år, og har lagt ut ein del data som eg vil tru at andre kan ha bruk for. Dette er eit slags miniforsøk på å lage eit norsk data.gov, medan vi ventar på at politikarane skal få ut fingeren :-)

Creative Commons License

Innhaldet på denne sida er lisensiert under Creative Commons Attribution 3.0. D.v.s. at du kan bruke innhaldet, laste ned det og vidareutvikle det; men at du må kreditere meg eller opphavsretthavaren med ei lenke!

© Erik Bolstad, 2005-2017 (og andre, sjå merknadane til kvar tabell)