Postnummer i Troms med koordinatar

Les meir om postnummersidene
Postnummerlister

Last ned

Du kan laste ned postnummerlistene dersom du treng dei i ein eigen database e.l. Last ned postnummer.

Datakvalitet: I tabellane er koordinatane til kvart postnummer markert med ein datakvalitetskode. Det er m.a.o. ikkje alle koordinatane som er korrekte.

[hentpostnummer sporring=»select * from Postnummer where Kommunenummer >1900 and Kommunenummer <2000 order by Postnummer"]

4 kommentarar

 1. Ellen Kathrine Bludd
  8. oktober 2012 kl 09:55

  Hei. Det har skjedd endringer i på Kvaløya fra 1.oktober. mange har fått nytt postnummer. Naustbuktvegen som jeg bor i har nå 9107 Kvaløya. det er mange andre også som har nytt, men de har jeg ikke oversikt over. Du kan jo sjekke det ut.
  Hilsen Ellen Kathrine Bludd

 2. 18. oktober 2012 kl 20:36

  Orsak for så seint svar! Eg har oppdatert Kvaløya no. På http://www.erikbolstad.no/postnummer ser du alle postnumra som har usikker plassering akkurat no.

 3. Jørn-Vegard
  1. august 2013 kl 12:53

  9022-Vikavegen heter nå Vikvegen. Kvannlivegen og Ullstindvegen er nye.

  Fra OSM:
  9034-Oldervikvegen og Skotsætvegen er ny.
  9030-Sjursnesvegen, Skarmokkvegen, Stordalstrandvegen er ny.

 4. 15. august 2013 kl 13:23

  Hei! Gateregisteret på sidene er ikkje oppdatert: Posten gjev ikkje ut gateregistre meir, og eg har gjeve opp å vedlikehalde gatene manuelt. Eg trur at eg får fjerne alle gatenamna om nokre månader – dei byrjar bli kraftig utdaterte!

Skriv ein kommentar

E-postadressa di vil aldri bli delt med andre. Du må fylle ut felta som er merkte med *

*
*

Geografiske data

Eg har samla ulike geografiske databasar gjennom fleire år, og har lagt ut ein del data som eg vil tru at andre kan ha bruk for. Dette er eit slags miniforsøk på å lage eit norsk data.gov, medan vi ventar på at politikarane skal få ut fingeren :-)

Creative Commons License

Innhaldet på denne sida er lisensiert under Creative Commons Attribution 3.0. D.v.s. at du kan bruke innhaldet, laste ned det og vidareutvikle det; men at du må kreditere meg eller opphavsretthavaren med ei lenke!

© Erik Bolstad, 2005-2017 (og andre, sjå merknadane til kvar tabell)