Om Erik Bolstad

Har du spørsmål eller kommentarar til postnummerlistene? Gå til erikbolstad.no/postnummer, vel fylke og skriv kommentaren der.


Frå tida i yr.no. Foto: Krister Søtbø, VG
Foto: Jørn H. Moen / Dagbladet

Erik Bolstad (41) bur i Oslo og er sjefredaktør for Store norske leksikon.

Tidlegare var eg redaksjonssjef for nettenester i NRK. Eg var den fyrste redaktøren og prosjektleiaren for yr.no, og hadde også ansvar for yr.no, UT.no, NRKbeta.no, Tekst-TV og ymse andre tenester i NRK si Nye medier-avdeling.

Tidlegare har eg arbeidd som journalist, prosjektleiar og designar i ei årrekkje. Eg er lidenskapleg oppteken av brukskvalitet, frie data og å lage gode nettenester for folk.

Eg har lagt ut ein del geografiske databasar som eg har samla opp gjennom åra, i fall andre har bruk for dei.

Store norske leksikon:

Nettstader eg var involvert i i NRK:

Meir om meg på andre nettstader:

Skal du ha tak i meg?

Prøv Facebook eller post krøllalfa erikbolstad punktum no.

18 svar til “Om Erik Bolstad”

 1. Hei!

  Jeg jobber med TV-innsamlingen i Kristiansand, og fordeler bøssebærere fra den sentrale databasen. I den anledning trengte jeg en oversikt over gateadresser og postnummer for å fordele bøssebærere til ulike bydeler. Søkte på nett og fant din side. Flott hjelp som sparer masse tid. Du burde informere dine kolleger i TV-aksjonen om denne muligheten. Mvh. Raimond Oseland

 2. Hei, Erik Bolstad!

  Du har den eneste nettsiden i landet det er mulig å finne vanlige postnumre på. Svært oversiktelig, og svært bra. Alt godt!

  Vennlig hilsen Reidar Jensen
  (nettmedarbeider i NRK en gang for lenge siden…)

 3. Genial side, bra jobba! Bruker poststed og nr. til å spisse og avgrense søk på finn.no. Da var sida di redningen for å finne ut om jeg hadde glemt noen. Det hadde jeg jo 🙂

 4. Erik.

  Dette var en veldig byttig og flott side!! Utrolig at ikke posten selv inser at dette er informasjon som de bør gjøre tilgjengelig.

 5. Jeg trengte postnummerinformasjon i dag, og fant det jeg trengte her. Leste litt og så at du gjør dette for allmennhetens nytte. Da vil jeg si tusen takk, og fint at sånne som deg finnes!

  Hilsen
  Terje Føyn, vanlig menneske

 6. Er filatelist og har ofte deler av stedsnavn og/eller postnummer, med ditt hjelpemiddel får jeg ofte på plass både stedsnavn og postnummer. Takker for din fine innsats på dette feltet
  Mvh Ove Kvalheim

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *